2741 inwoners
6 bezoekers online
   
 
oktober 2018

Verkiezingsdebat 'Oosteeklo na 14.10'
2012-08-15 19:38:12

Het Bewonersplatform organiseert op zondag 30 september vanaf 10.00 u. haar jaarlijkse open bewonersvergadering in de polyvalente ruimte van het nieuwe jeugd- en sportdomein Ter Walle. Dit jaar gebeurt dit in de vorm van een verkiezingsdebat, 'Oosteeklo na 14.10'.

Tijdens het debat wordt er gefocust op Oosteeklo en worden de partijprogamma's getoetst aan de bundel 'Wensen van de Oosteeklose mensen' die eind december 2011 aan alle partijen werd overhandigd. Een deskundige moderator leidt het debat in goede banen. In de loop van de voormiddag komen de thema's mobiliteit, milieu en ruimtelijke ordening, sociaal leven en welzijn aan bod. Per thema komt er één vertegenwoordiger van elke partij- of kartellijst aan het woord. Iedereen welkom vanaf 9.30 u. De toegang is gratis en je krijgt ook een drankje aangeboden.

Kleef en win

Foto: Gratiaan Pauwels

Deze maand wint Cindy Van Loo een waardebon bij A.G-Flora Tuincentrum in de Ledestraat

Wie ook kans wil maken op een prijs, maar nog geen 'Oosteeklo-sticker' heeft, vraagt een exemplaar in ons secretariaat bij Luc De Witte en Sonja Heyndrickx, Slijpstraat 10 of aan een van onze medewerkers.

Meewerken?

Mensen die zich geroepen voelen om mee te denken over en mee te werken aan projecten rond mobiliteit, milieu, ruimtelijke ordening, sociaal leven zijn altijd welkom. Samen werken we aan het behoud van een leefbaar Oosteeklo! 

 

 

Oosteeklo na 14.10
2012-07-06 12:01:39

Op zondag 30 september vanaf 10.00 u. organiseert het Bewonersplatform haar jaarlijkse open bewonersvergadering. Dit jaar gebeurt dit in de vorm van een verkiezingsdebat, 'Oosteeklo na 14.10'. In de loop van de voormiddag komen de thema's mobiliteit, milieu en ruimtelijke ordening, sociaal leven en welzijn aan bod. Tijdens het debat wordt er gefocust op Oosteeklo en worden de partijprogamma's getoetst aan de bundel 'Wensen van de Oosteeklose mensen' die eind december 2011 aan alle partijen werd overhandigd. Een deskundige moderator leidt het debat in goede banen. Per thema komt er één vertegenwoordiger van elke partij- of kartellijst aan het woord.

Smijt het in de groep

Wil jij tijdens het debat een vraag stellen over deze thema's? Bezorg ze met vermelding van je naam en je contactgegevens vóór 8 augustus aan Luc De Witte, Slijpstraat 10 of stuur een e-mail naar bewonersplatform@oosteeklo.be. 

Bedenk een naam voor het sport- en recreatieterrein
2012-06-07 22:12:45

Het sport- en recreatieterrein, achter de kerk en de serviceflats is klaar voor gebruik. Scoutsgroep Houtekiet, KLJ en Jeugd Rode Kruis namen al hun intrek in hun lokaal. Het gras op het voetbalterrein en het speelterrein kan nu volop groeien. Als de administratieve verplichtingen in orde zijn, kan ook de gemeenschapsruimte in gebruik genomen worden.

Net zoals het gemeenschapscentrum in Assenede, de Bijenkorf, verdient het hele complex ook een passende naam. Daarom gaan wij op zoek naar een originele naam. Cheap Patek Philippe ReplicaStuur je inzending naar bewonersplatform@oosteeklo.be of deponeer het op een briefje met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer in de brievenbus van Luc De Witte en Sonja Heyndrickx, Slijpstraat 10. Wij bezorgen alle voorstellen aan het gemeentebestuur.

Kleef en win

Foto: Gratiaan Pauwels

Deze maand wint het team van de Oxfam Wereldwinkel een waardebon voor een bezoek aan het zonnige terras van Tennisclub De Dreve in de Abdijstraat.

Wie ook kans wil maken op een prijs, maar nog geen 'Oosteeklo-sticker' heeft, vraagt een exemplaar in ons secretariaat bij Luc De Witte en Sonja Heyndrickx, Slijpstraat 10 of aan een van onze medewerkers.

Meewerken?

Mensen die zich geroepen voelen om mee te denken over en mee te werken aan projecten rond mobiliteit, milieu, ruimtelijke ordening, sociaal leven zijn altijd welkom. Samen werken we aan het behoud van een leefbaar Oosteeklo!

 

 

Zwerfvuilopruimactie
2012-03-01 00:21:33

Dit weekend vindt in onze gemeente een grootschalige zwerfvuilopruimactie plaats. Op vrijdag 2 maart pakken de leerlingen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar van Vrije Basisschool De Kameleon met hun leerkrachten en een aantal begeleiders al een groot deel van ons dorp aan.

Op zaterdag 3 maart vanaf 9.00 uur is iedereen verwacht op het dorpsplein om de rest van ons dorp aan te pakken. De gemeentelijke milieudienst zorgt voor handschoenen en veiligheidshesjes. Tijdens de middagpauze kan iedere medewerker zich in De Aster opwarmen aan een kom soep met brood. Wil jij met je gezin of vereniging ook deelnemen? Neem dan snel contact op met Etienne Van der Veeken tel. 0476 55 18 88 of stuur een e-mail naar bewonersplatform@oosteeklo.be. Alle hulp is welkom!

Kleef en win

Foto: Gratiaan Pauwels

Familie De Craemer uit de Abdijstraat 13 wint een waardebon bij Step In.

Wie ook kans wil maken op een prijs, maar nog geen 'Oosteeklo-sticker' heeft, vraagt een exemplaar bij Etienne van der Veeken (Ertveldesteenweg 37) of bij Luc De Witte (Slijpstraat 10).

Meewerken?

Mensen die zich geroepen voelen om mee te denken over en mee te werken aan projecten rond mobiliteit, milieu, ruimtelijke ordening, sociaal leven zijn altijd welkom. Samen werken we aan het behoud van een leefbaar Oosteeklo.

< Vorige| 1 | 2 | 3 | 4| Volgende >

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -