2741 inwoners
6 bezoekers online
   
 
oktober 2018

oktober 2011
2011-10-04 22:22:24

Open Bewonersvergadering

Tijdens de open bewonersvergadering op zondag 23 oktober vanaf 10.00 u. in de parochiezaal houden we een praatcafé.

CD&V, Groen!, N-VA, Open VLD, sp.a en Vlaams Belang sturen een vertegenwoordiger. We vragen hen in het eerste deel, onder de deskundige Omega Replica leiding van een professionele moderator, naar hun toekomstvisie over thema's: wonen, sociaal leven en mobiliteit. Deze thema's haalden we uit het rapport van DORP inZICHT van 2007 en de vragen en voorstellen van de Oosteeklonaren tijdens de avondmarkt en uit de teken- en schrijfopdracht van de lagereschoolkinderen.

Tot aan de pauze krijgen alle aanwezigen de gelegenheid om schriftelijk vragen te formuleren over de besproken onderwerpen. Na de pauze legt de moderator een selectie van de vragen voor aan de woordvoerders van de verschillende partijen. Nadien kan er bij een hapje en een drankje nog verder nagepraat worden. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. We hopen het een boeiende toekomstgerichte activiteit wordt.

Kleef en win

 Foto: Gratiaan Pauwels

De familie Timmermans-Gryp uit de Oosthoek 72A wint een waardebon van MPH Computers. Wie ook kans wil maken op een prijs, maar nog geen 'Oosteeklo-sticker' heeft, vraagt een exemplaar bij Etienne van der Veeken, Ertveldesteenweg 37 of bij Sonja Heyndrickx, Slijpstraat 10.

Meewerken?

Mensen die zich geroepen voelen om mee te Omega Replica Watches denken over en mee te werken aan projecten rond mobiliteit, milieu, ruimtelijke ordening, sociaal leven zijn altijd welkom. Samen werken we aan het behoud van een leefbaar Oosteeklo.

 

 

september 2011
2011-09-05 20:12:19

Oosteeklo Leeft

De verenigingenmarkt tijdens de avondmarkt was een groot succes. De deelnemende verenigingen waren heel tevreden en de kas werd goed gespijsd bij al wie iets verkocht. We willen iedereen en in het bijzonder de feestcommissie en de gemeentelijke diensten danken voor de goede samenwerking.

Open Bewonersvergadering

Tijdens de open bewonersvergadering op zondag 23 oktober vanaf 10.00 u. in de parochiezaal houden we een praatcafé. We nodigden alle politieke partijen van de gemeente Assenede uit. Het is de bedoeling om hen in het eerste deel, Omega Replica onder de deskundige leiding van een professionele moderator, naar hun toekomstvisie over een aantal thema's te vragen. Tot aan de pauze krijgen alle aanwezigen de gelegenheid om schriftelijk vragen te formuleren over de besproken onderwerpen. Na de pauze legt de moderator een selectie van de vragen voor aan de woordvoerders van de verschillende partijen. Nadien kan er bij een hapje en een drankje nog verder nagepraat worden. We vroegen de Oosteeklose marktbezoeker naar 'zijn gedacht'. Waar moet er de komende jaren werk van gemaakt worden in Oosteeklo? Wil jij ook nog jouw gedacht kwijt? Zet het vóór 15 september op een briefje en stop het in de bus van Etienne Van der Veeken, Ertveldesteenweg 37 of stuur een e-mail naar: bewonersplatform@oosteeklo.be. Ook alle kinderen krijgen de kans om via een tekening of een opstel te laten weten hoe zij Oosteeklo zien in 2020. Het formulier wordt via de school verdeeld. Wie niet in Oosteeklo naar school gaat, kan hier een document downloaden of vragen bij Etienne Van der Veeken. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. We hopen het een boeiende toekomstgerichte activiteit wordt.

Kleef en win

Foto: Gratiaan Pauwels

Tijdens 'Oosteeklo Leeft' op de avondmarkt werden heel wat stickers verdeeld. De winnaar van deze maand is de familie Moreau uit de Rijkestraat 6. Zij winnen een waardebon  van Sterslager Bart&Els. Wie ook kans wil maken op een prijs, maar nog geen 'Oosteeklo-sticker' heeft, vraagt een exemplaar bij Etienne van der Veeken, Ertveldesteenweg 37 of bij Sonja Heyndrickx, Slijpstraat 10.

Meewerken?

Mensen die zich geroepen voelen om mee te denken over en mee te werken aan projecten rond mobiliteit, milieu, ruimtelijke ordening, sociaal leven zijn altijd welkom. Samen werken we aan het behoud van een leefbaar Oosteeklo.

 

 

Oosteeklo Leeft en Open Bewonersvergadering
2011-08-12 18:55:27

Oosteeklo Leeft

Op dinsdag 23 augustus vanaf 17.00 u. vindt de tweede editie plaats van 'Oosteeklo leeft' plaats, als deel van de avondmarkt. Tijdens dit evenement zullen Carnavalverenigingen De Carnavalvîrkens en de Pluimkes, De Orde van de Smoutpot, het Koreanderkoor, KWB, Scoutsgroep Houtekiet, Voetbalclub Matroosje, Wandelclub De Mosselstappers, VELT, de milieudienst en de compostmeesters, de strijkdienst van het OCMW en het Bewonersplatform zich voorstellen aan het grote publiek. Je kan lid worden en hen uiteraard ook financieel steunen!

Open Bewonersvergadering

Op zondag 23 oktober vanaf 10.00 u. vindt in de parochiezaal de Patek Philippe Replica jaarlijkse open bewonersvergadering plaats. Houd alvast deze datum vrij. Verdere info volgt de komende maanden.

Kleef en win

  Foto: Maarten Lippens

De familie Van Wassenhove wint een waardebon van de Centra-winkel.

Wie ook kans wil maken op een prijs vraagt een 'Oosteeklo-sticker' aan bij Etienne van der Veeken, Ertveldesteenweg 37 of bij Sonja Heyndrickx, Slijpstraat 10.

Meewerken?

Mensen die zich geroepen voelen om mee te denken over en mee te werken aan projecten rond mobiliteit, milieu, ruimtelijke ordening, sociaal leven zijn altijd welkom. Samen werken we aan het behoud van een leefbaar Oosteeklo.

 

 

Oosteeklo Leeft
2011-06-18 12:46:28

Op dinsdag 23 augustus vindt de tweede editie plaats van 'Oosteeklo leeft' plaats. Tijdens dit evenement kunnen Oosteeklose verenigingen en gemeentelijke diensten zich voorstellen aan het grote publiek. De inschrijvingen dienen uiterlijk op 15 juni binnen te zijn bij Maarten Lippens, Stroomstraat 1, e-mail: maarten.lippens@oosteeklo.be.

Kleef en win

Foto: Kurt Sesselle

Alex Wauters wint een waardebon van Bakkerij Thomalyne.

Wie ook kans wil maken op een prijs vraagt een 'Oosteeklo-sticker' aan bij Etienne van der Veeken, Ertveldesteenweg 37 of bij Sonja Heyndrickx, Slijpstraat 10.

Meewerken?

Mensen die zich geroepen voelen om mee te Cheap Rolex Replica denken over en mee te werken aan projecten rond mobiliteit, milieu, ruimtelijke ordening, sociaal leven zijn altijd welkom. Samen werken we aan het behoud van een leefbaar Oosteeklo.

 

< Vorige|1 | 2 | 3 | 4|

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -