2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


3

Oosteeklo Vandaag: Wat is er van de sport?

Sport kort: april 2007

Sport kort: april 2007

Ken Van Hamme (www.kemobmx.com) stond in verschillende internationale bmx-magazines met foto's en verslagen.

Jeroen Baete, Wouter Bassier, Sandro Goossen, Nick Hebberecht, Jelle Van den Bossche en Laurenz Van Vooren spelen met de scholieren van voetbalclub Klauwaerts Bassevelde tijdens het paasweekend een wedstrijd in het Schotse Glasgow.
Onze jonge vedetten staan derde in het klassement en ze maken, met nog een paar wedstrijden te gaan, kans om opnieuw kampioen te worden. Bij het ter perse gaan, wisten we nog niet of zij op 5 mei, op de terreinen van eersteklasser KRC Genk, de Vlaamse finale spelen van de Beker van Defensie.


Foto: Filip Van Hamme.

Voetbalclub VK Matroosje, die in de eerste afdeling van Voetbalverbond Groot-Gent speelt, werkt noodgedwongen zijn thuiswedstrijden af op het terrein van FC De Kilo in de Houtlandstraat te Assenede. Nieuwe Oosteeklose spelers zijn nog steeds welkom.
Info bij Filip Van Hamme tel. 09 373 92 10; e-mail: filip.vanhamme@scarlet.be.Foto: Filip Van Hamme.

Joeri Van Hamme (15) behaalde op 18 maart tijdens de provinciale kampioenschappen voor B/C zwemmers een zilveren medaille op 100 m schoolslag. Ook in de andere drie wedstrijden die hij zwom, stond hij op het podium. Joeri begon, na eerst heel wat jaren te hebben gevoetbald, pas twee jaar geleden met zwemmen. Hij zwom eerst recreatief, daarna in pre-competitie. Hij schakelde pas in september over naar competitie. Joeri is samen met zijn broer Sem, die aan pre-compititie doet, en Laurenz Verheecke lid van de Ertveldse afdeling van zwemclub Mega, het vroegere MZV.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2007-04-01

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -