2741 inwoners
3 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

10 jaar Oosteeklo Vandaag

10 jaar Oosteeklo Vandaag

Beste lezers

Dit het eerste nummer van de tiende jaargang van Oosteeklo Vandaag. Wij zijn fier dat we reeds tien jaar elke maand trouw het goede nieuws over ons dorp konden brengen.
Wij zijn dankbaar voor jullie vertrouwen en we kijken hoopvol uit naar de toekomst. In een tijd van verzuring en individualisme blijven wij ons honderd procent inzetten om mee te werken aan ‘Oosteeklo, een dorp dat leeft’. Door artikels te schrijven en activiteiten aan te kondigen alleen kan dat niet lukken. Wij willen dan ook iedereen oproepen om er samen iets van te maken door tekstjes en foto’s te blijven doorsturen.

Dankzij de nooit aflatende inzet van onze uitgever, Drukkerij Stoop, en de vele trouwe adverteerders, zowel ondernemers als verenigingen, stak deze dorpskrant de voorbije tien jaar steeds gratis in je brievenbus en kon de webstek uitgebouwd worden.
Wist je dat er geen enkel dorp is in de ruime regio die zo’n populair maandelijks dorpskrantje heeft, om maar te zwijgen over de fantastische webstek www.oosteeklo.be die met grote zorg werd gemaakt en wordt aangevuld.


Foto: Stefan De Bock
Speciale dank aan (v.l.n.r en van boven naar onder): Kurt Sesselle, Tony De Boos, Ivan Bernaerdt, Vanessa Dessein, Rebecca De Muynck, Emilia Hendrix, Katty Van de Voorde, Wim Heyde, Bert Wauters, Bart Mestdagh en al wie op een of andere manier meewerkt(te).

Veel leesplezier de komende maanden, waarin we nog een en ander in petto hebben. (M.L.)

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2007-11-09

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -