2706 inwoners
één bezoeker online
   
 
december 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Wie volgt Stijn Van de Veire op?

Wie volgt Stijn Van de Veire op?

Vorig jaar organiseerden we via deze dorpskrant in oktober al de verkiezing van de verdienstelijke Oosteeklonaar. Aangezien er (voorlopig) nog geen nieuwe federale of andere verkiezingen gepland staan, organiseren wij de verkiezing dit jaar tijdens de kerstwandeling van zaterdag 22 december. Zo krijgt iedereen opnieuw de kans om zijn stem uit te brengen.

Kandidaten.
Wie heeft zich volgens jullie dit jaar verdienstelijk gemaakt in of voor Oosteeklo? Het enige wat we van jullie verwachten is dat je op de onderstaande strook in een aantal zinnen noteert waarom die Oosteeklose persoon of groep deze titel verdient. Je deponeert de onderstaande strook vóór 25 november onder gesloten omslag in de brievenbus van Drukkerij Stoop, Koning Albertstraat 13. In het decembernummer van Oosteeklo Vandaag publiceren we de lijst van alle genomineerden. Op zaterdag 22 december mag iedere Oosteeklonaar in de parochiezaal (bij het inschrijven voor de kerstwandeling) één stem uitbrengen op een van de genomineerden. Wij huldigen alle genomineerden en maken de laureaat bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 12 januari 2008.

We hopen dat jullie opnieuw een inspanning doen om verdienstelijke inwoners te nomineren.

Viva Uesteklue. Het team van Oosteeklo Vandaag.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik, _______________________________________________(voornaam en naam)__________________________________________________(adres)

vind dat ________________________________________(naam van de genomineerde) moet genomineerd worden voor de verkiezing van Oosteeklonaar van 2007, omdat hij/zij:

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2007-11-09

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -