2741 inwoners
één bezoeker online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Laat je stem horen.

Laat je stem horen.

Vorige maand vroegen we jullie om een naam door te spelen van een verdienstelijke dorpsgenoot. Jullie nomineerden de volgende personen.

Hedwige Baecke is de drijvende kracht achter de Oxfam Wereldwinkel en ze is op sociaal vlak een voorbeeld voor allen.

Eric Catelyn zet zich reeds jaren belangeloos in voor het carnaval. Hij is samen met ‘De Zwevende Zeugen’ de drijvende kracht achter het kindercarnaval. Ook voor activiteiten van de feestcommissie staat hij altijd klaar om een handje toe te steken. Wie weet komt Sven Nys, die hij trouwens overal en hoe verder hoe liever volgt, nu eens voor Eric supporteren.

Conny De Boos brengt met haar warme stem rust en gezelligheid in de huiskamer tijdens het Radio 2 programma ‘Vragen staat vrij’, een klapper van een radioprogramma.

Stefan De Decker zet Oosteeklo via een eigen bier nog maar eens op de kaart. Nu nog hopen dat hij tijdig voldoende bier kan brouwen om aan de vraag te voldoen.

Roger Dessein is in het verenigingsleven actief bij de feestcommissie en KWB. Hij heeft als postbode een belangrijke sociale rol bij de mensen. Hij is actief aanwezig in het dorpsgebeuren.

De projectgroep DORP inZICHT deed grote inspanningen om een volledige enquête te organiseren, te verwerken, voor te dragen en te publiceren. Dit gaat allemaal niet vanzelf.

Eric Meire en Jeroen Van Vlaenderen die het leven van Georgette Braet hebben gered toen ze in de vijver aan De Aster was gevallen.

Iedere Oosteeklonaar kan, bij de start van de kerstwandeling, op zaterdag 22 december tussen 16.00 u. en 22.00 u. in de parochiezaal, één stem uitbrengen op een van deze genomineerden.

Wij huldigen alle genomineerden en maken de laureaat bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie in de parochiezaal op zaterdag 12 januari 2008.
Verenigingen die graag, samen met KWB, deze receptie willen organiseren, nemen vóór 10 december contact op met Dirk Van Daele, Slijpstraat 14; tel. 09 373 52 61; gsm 0486 44 12 64; e-mail: Van.Daele.Dirk@pandora.be. De kosten van de receptie worden nadien gedeeld onder alle deelnemende verenigingen.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2007-12-09

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -