2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Nieuwjaar wensen.

Nieuwjaar wensen.

Op zaterdag 12 januari van 18.00 uur tot 20.00 uur organiseren Feestcommissie, Gezinsbond, Haantjesvrienden, KAV en KWB traditiegetrouw de nieuwjaarsreceptie. Iedereen is van harte welkom in de parochiezaal voor een hapje en een drankje. Ook dit jaar luistert het team van Oosteeklo Vandaag de receptie op met sfeerbeelden van het voorbije jaar. Hedwige Baecke, Eric Catelyn, Conny De Boos, Stefan De Decker, Roger Dessein, de projectgroep DORP inZICHT, Eric Meire en Jeroen Van Vlaenderen worden gehuldigd als verdienstelijke dorpsgenoten. Als apotheose wordt de Oosteeklonaar van 2007 bekend gemaakt.

Aansluitend om 20.00 uur organiseert KWB een bingoavond. Er zijn opnieuw fantastische prijzen te winnen. Wees er bij en win! De hoofdprijs wijst je de weg naar huis.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2008-01-06

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -