2741 inwoners
3 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Martin Heylen is Meetjeslander van 2007.

Martin Heylen is Meetjeslander van 2007.

Voor de vijfde maal werden in de aanloop naar de nieuwjaarsreceptie van het Streekplatform+ Meetjesland de Meetjeslanders van het jaar bekend gemaakt; vijf organisaties of personen die zich het afgelopen jaar bijzonder verdienstelijk maakten.

Martin Heylen, gevierd tv-maker en Oosteeklonaar, is een van de vijf laureaten. Martin is bij het brede publiek bekend van ‘Man bijt hond’ en van ‘Terug naar Siberië’, de reportagereeks waarmee hij de Prijs voor de Televisiekritiek en de Ha! Van Humo won.

Voor zijn reportages ontmoet Martin doodgewone mensen en brengt ze op een warme en ontroerende manier in beeld. Zonder sensatie, gewoon, typisch Meetjeslands. Martin steekt zijn liefde voor Uesteklue en de streek niet onder stoelen of banken. Hij houdt van de streektaal, de wolken, de markten en de volkscafés. Vandaar dat hij als ambassadeur van het Meetjesland terecht tot Meetjeslander van het jaar wordt gekroond. Tot 16 januari kan je via www.meetjesland.be stemmen voor de publieksprijs op Martin of de andere genomineerden: Ter Beke Fresh Food Group, de Bed&breakfastuitbaters in het Meetjesland, Gaston Dauwe (Eeklo) en de familie Verschelde-Dobbels (Vosselare). Bovendien maak je kans op een gastronomische etentje voor twee.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2008-01-06

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -