2741 inwoners
3 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Wat gebeurt er met de Gemeenteschool? [ update ]

Wat gebeurt er met de Gemeenteschool? [ update ]

Update 27/02/2008

In de voorbije weken werden gesprekken gevoerd met het schoolbestuur van het Vrij onderwijs (De Kameleon) en van het gemeenschapsonderwijs (De Wegwijzer). Het gemeenschapsonderwijs was niet geïnteresseerd. Het Vrij Onderwijs toont interesse om vijf lokalen van het gebouw te huren om er de volledige kleuterafdeling in onder te brengen. Het voorste deel van het gebouw zou gebruikt worden voor de Buitenschoolse Kinderopvang. Het is de bedoeling van het gemeentebestuur om één klaslokaal in te richten als bibliotheek.

Op woensdag 27 februari overhandigde ‘de strijdgroep voor Gemeenteschool De Notelaar’, onder ruime persbelangstelling, de petitie tegen de sluiting van de gemeenteschool aan burgemeester De Coninck. De strijdgroep verzamelde ongeveer 1500 handtekeningen waarvan er 750 van inwoners van Oosteeklo.


Foto: Strijdgroep De Notelaar

Naar aanleiding van de plannen van het gemeentebestuur om niet langer zelf onderwijs te organiseren in Oosteeklo organiseerden de ouders zich in ‘Werkgroep De Notelaar’.
Sinds kort heeft de werkgroep een eigen webblog aangemaakt. Hiermee willen zij informatie geven over de toekomst van Gemeenteschool De Notelaar. Ze brengen verslag uit van hun acties en ook enkele sfeerbeelden van de school zullen niet ontbreken. Elke bezoeker kan zijn reacties kwijt op www.bloggen.be/werkgroep_denotelaar.
Een van de eerstvolgende acties van de werkgroep is de deelname aan de carnavalstoet te Assenede op zondag 10 februari vanaf 14.30 u.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2008-01-26

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -