2741 inwoners
2 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Radio Aktief terug in Oosteeklo.

Radio Aktief terug in Oosteeklo.

Door de sluiting van Café ’t Aktiefje verdween ook de radiostudio een aantal jaren geleden uit ons dorp. De radio-uitzendingen gebeuren vanuit een studio in Eeklo. Sinds de heropening van Muziekcafé ’t Achterkwartier vorige maand is de lokale radio deels terug in Oosteeklo.

Radio Aktief wil zich profileren als de regionale radio van Oosteeklo en omstreken met voornamelijk muziek uit de jaren 90. Het is de bedoeling van bezieler David Tourny om opnieuw een volle live programmatie op poten te zetten. Voorlopig ziet het programmaschema er als volgt uit:

Van maandag tot vrijdag:
van 6.00 u. tot 7.00 u.: Ochtendglorie met Dirk Van Moorhem (Assenede)
van 9.00 u. tot 11.00 u.: Goedemorgen Meetjesland met Mario Delbeke

Op woensdag:
van 14.00 u. tot 17.00 u.: de Super 50 (de top 50 uit de jaren 90 ) met David De Praetere
van 19.00 u. tot 21.00 u.: Overdrive: metalrockprogramma met Patrick De Sloover (Ertvelde)

Op zaterdag:
van 12.00 u. tot 14.00 u.: Oldietime met Serge Kegels (Zelzate).
van 14.00 u. tot 17.00 u.: de Super 50 ( de top 50 uit de jaren 90 ) met David De Praetere.

Veel plannen.
Wie activiteiten en evenementen wil aankondigen in ‘Goedemorgen Meetjesland’ (elke werkdag van 9.00 u. tot 11.00 u.) stuurt de info naar onderstaand adres.
David is nog op zoek naar medewerkers die een programma willen maken en presenteren. Wie interesse heeft, stuurt een demo (muziek + presentatie) naar Radio Aktief, Oosteeklo-Dorp 1; e-mail: info@radioaktief.be. Meer info op www.achterkwartier.be en www.radioaktief.be.

Live muziekcafé.
Op vrijdag- en zaterdagavond is Muziekcafé ’t Achterkwartier een danscafé. Op vrijdagavond draait Peter Plateau de grootste hits uit de jaren 70 – 80 – 90, die je binnenkort van 00.00 u. tot 04.00 u. ook live op Radio Aktief (107.6) kan beluisteren. Op zaterdagavond draaien dj’s van Hitradio TRL de beste dansmuziek. Op zondagavond kan je in ’t Achterkwartier terecht voor een rustige babbel.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2008-04-05

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -