2706 inwoners
één bezoeker online
   
 
december 2018


3

Oosteeklo Vandaag: Wat is er van de sport?

In de rand.

In de rand.

Basket
Jonathan Fiers (24 j en 1 m 98) tekende een contract bij Wevelgem. Jonathan genoot zijn opleiding in de AJAX-school. Daarna speelde hij een seizoen voor De Pinte (in combinatie met Bergen), en een seizoen bij Vilvoorde. Na twee seizoenen bij Gent Dragons kwam hij de voorbije seizoenen uit voor Waregem.

Biljart
Eindstand van het seizoen 2007/2008 bij De Pluimers.
1. Carlo Dhaeze; 2. Gratien Van Hyfte; 3. Patrick Roeygens, Santens Danny , Gilain Van Hecke, Mario Van Hoorebeke.

Eindstand Super Prestige
1. Mario Van Hoorebeke; 2. Gratien Van Hyfte; 3. Danny Santens

Sluitingswedstrijd
1. Carlo Dhaeze; 2. Danny Santens; 3.Gratien Van Hyfte, Mario Van Hoorebeke.

Voetbal
Onze plaatselijke voetbalclub FC De Galliërs, die hun thuiswedstrijden in Ertvelde afwerken, deden in hun debuutjaar al meteen mee voor de kampioenstitel in hun reeks. Bij het ter perse gaan was de kampioen nog niet bekend. Op zaterdag 17 mei spelen zij trouwens ook de finale van de verbondsbeker. Alle info vind je ook op fcdegalliers.tk.

Voetbalclub Bassevelde doet het goed in Jeugdcup Het Volk. De preminiemen, met Quinten Lips en goalgetter Stijn Van de Voorde in hun rangen, plaatsten zich op donderdag 24 april voor de halve finale, die ze op woensdag 7 mei om 19.00 u. spelen in en tegen Lede.
De miniemen met James De Muynck in hun rangen werden tweede in de competitie.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2008-05-07

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -