2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Wie verdient er een pluim?

Wie verdient er een pluim?

Ook dit jaar organiseren we de verkiezing van de verdienstelijke Oosteeklonaar.
Als medewerkers van deze dorpskrant geven we opnieuw alle Oosteeklonaren de kans om een dorpsgenoot te nomineren voor deze verkiezing. Wie heeft zich volgens jullie dit jaar verdienstelijk gemaakt in of voor Oosteeklo? Het enige wat we van jullie verwachten is dat je in een aantal zinnen noteert waarom die Oosteeklose man of vrouw deze titel verdient.
Je deponeert je briefje met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer vóór dinsdag 25 november onder gesloten omslag in de brievenbus van Drukkerij Stoop, Koning Albertstraat 13. Of je stuurt een e-mail naar redactie@oosteeklo.be. In het decembernummer van Oosteeklo Vandaag publiceren we de lijst van alle genomineerden.

Op zaterdag 20 december mag iedere Oosteeklonaar in de parochiezaal (bij het inschrijven voor de kerstwandeling) één stem uitbrengen op een van de genomineerden.
Wij huldigen alle genomineerden en maken de laureaat bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 17 januari 2009 in de parochiezaal.

We hopen dat jullie een inspanning doen om verdienstelijke inwoners te nomineren, want een pluimpje geven, geeft iemand vleugels.

Het team van Oosteeklo Vandaag.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2008-11-09

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -