2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


3

Oosteeklo Vandaag: Wat is er van de sport?

De zwemmende broertjes Van Hamme

De zwemmende broertjes Van Hamme

Net zoals Laurenz Verheecke en Rozelien Kerckaert zwemmen de broers Joeri en Sem Van Hamme bij Mega-zwemclub.
Alhoewel het seizoen pas in september begon zijn ze er beiden al in geslaagd meerdere malen provinciaal kampioen te worden in hun leeftijdscategorie en in verscheidene zwemdisciplines en afstanden.


Foto: familie Van Hamme

De provinciale kampioenschappen werden over verschillende dagen georganiseerd.
Beiden zijn provinciaal kampioen op de 200 m vrije slag. Joeri won in een tijd van 2’10’’75 en Sem tikte aan na 2’12’’70. Op 19 oktober werd Sem eerste op de 50 m vrije slag in een tijd van 27’’32. Joeri won de 200 m schoolslag in 2’44’’34. Op een paar honderdsten na mistte Sem een podiumplaats op de 50 m vlinderslag en Joeri op 50 m vrije slag.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2008-11-09

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -