2741 inwoners
2 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Kom klinken op het nieuwe jaar.

Kom klinken op het nieuwe jaar.

 


We hopen dat 2008 voor jullie een bevredigend jaar was. We willen jullie danken voor de interesse in het nieuws uit Oosteeklo. We wensen jullie voor 2009 het allerbeste toe. In de eerste plaats een stabiele gezondheid en veel succes in alles wat je doet en niet laten kunt! We wensen jullie veel werk, veel geduld en veel plezier in het leven. Wij zijn van plan om ook in het nieuwe jaar ons best te doen om jullie het goede nieuws uit ons dorp te brengen. We hopen dat jullie ons ook verder nieuwtjes en foto's blijven doorsturen, want 'samen maken we het nieuws'. We hopen jullie dan ook massaal te mogen ontmoeten tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 17 januari tussen 18.00 u. en 20.00 u. in de parochiezaal.


 


De Feestcommissie, de Gezinsbond, de Haantjesvrienden, KAVen KWB slagen er jaar na jaar in om een verzorgde receptie aan te bieden in een gezellige sfeer waar er tijd is voor ontmoeting en een nieuwjaarswens met de dorpsgenoten.


De ploeg van deze dorpskrant en de dorpswebsite is de organisatoren dankbaar dat ze ook dit  jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie de winnaar mogen bekend maken van de verkiezing van de Verdienstelijke Oosteeklonaar van het afgelopen jaar.


 


Wie volgt Conny op?


Hoeveel stemmen er werden uitgebracht weten we op het moment dat je dit leest zelf nog niet, aangezien de stemmen nog niet geteld zijn. Het is dus nog spannend afwachten wie de opvolger wordt van Conny De Boos. Een ding weten we zeker; er kwamen op zaterdag 20 december tijdens de geslaagde kerstwandeling van de feestcommissie honderden Oosteeklonaren naar de parochiezaal om hun stem uit te brengen. Wij zijn in de eerste plaats de feestcommissie enorm dankbaar omdat we deze verkiezing in de parochiezaal mochten organiseren. Op die manier kregen heel veel dorpsgenoten de kans om deel te nemen aan deze democratische verkiezing op een lijst van negen genomineerden die door de Oosteeklonaren zelf werd samengesteld! We waren opnieuw aangenaam verrast dat er mensen, ook enkel om te komen stemmen, naar de parochiezaal kwamen.


 


Allemaal winnaars.


Op zaterdag 17 januari huldigen wij de negen genomineerden. Zij zijn stuk voor stuk al winnaar omwille van wat ze het voorbije jaar specifiek of al heel veel jaren presteren in en voor Oosteeklo en haar bevolking. Als apotheose maken wij de laureaat bekend. Hij of zij draagt een jaar lang de titel van Verdienstelijke Oosteeklonaar 2008.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2009-01-21

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -