2710 inwoners
5 bezoekers online
   
 
november 2018


12

Oosteeklo Vandaag: Rebecca (w)eet het

Rebecca’s (w)eet het!

Rebecca’s (w)eet het!

Veel mensen kampen met allerlei voedingsproblemen en gezondheidskwaaltjes, zowel lichamelijk als geestelijk. Daarom geeft Rebecca De Muynck, afslank- en voedingsconsulent, gesprekstherapeute en fitnesscoach voortaan elke maand een gezondheidstip.

Afslanken.
Veel mensen denken dat ‘op dieet gaan’ gelijk is aan honger lijden. Dat is een foute gedachte! Het is de bedoeling om je calorie-inname aan te passen en bewuster te eten en niet om bepaalde voedingsmiddelen of gerechten te verbieden.
Anders eten is de boodschap, maar daarom niet minder. Je kan op een eenvoudige en blijvende manier enkele kilootjes verliezen. Aandacht voor voedselinname zal de kans op overgewicht beperken! Zorg voor jezelf, dat is een heel belangrijke stap.
Aangepaste voeding en beweging, het gouden koppel voor een lang en gezond leven!

Heb je zelf een vraag? Vraag het aan Rebecca via: rebecca.de.muynck@euphonynet.be of tel. 0479 57 29 83 of kom eens langs in de Oosthoek 19. De meest interessante vragen worden in het volgende nummer van Oosteeklo Vandaag beantwoord.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2009-05-17

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -