2741 inwoners
3 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Flits.

Flits.

Parelende, soms rood opgelopen voorhoofden zochten tijdens het schoolfeest van Vrije Basisschool De Kameleon beschutting onder de vele kleurrijke parasols, die ditmaal niet tegen de regen stonden opgesteld.
Nu de tijd van reizen voor velen dichterbij komt, was een onderwerp als ‘een trip door de tijd’ meer dan actueel. Zichtbaar genietend van al het jeugdig geweld lieten de genodigden zich ferm verwennen. De leerkrachten en leerlingen van de Kameleon namen ons mee,… .
mee naar het verleden, het heden en de toekomst!
De teletijdmachine flitste de ganse namiddag: de Flinstones, het Wilde Westen, de farao’s, science fiction en nog zoveel ander spektakel. Jabbedabbedoeoeoeoeoeoe!

Na de optredens was er tijd voor vrij podium, straatspelen en een lekkere barbecue.
Om nog maar te zwijgen over de hoeveelheid plaatselijk gerstenat dat ik de revue heb zien passeren.

Een meer dan geslaagde reis doorheen de kleurrijke wereld van hun fantasie, zo zag ik het op de gezichten van vele stralende kinderen en ik weet zeker dat ik de enige niet was. (KS).

Een fotoverslag vind je op www.oosteeklo.be en www.kurtsesselle.be.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2009-07-11

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -