2741 inwoners
2 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Grootste Reiziger

Grootste Reiziger

Toerisme Meetjesland en AVS gaan deze zomer samen met dorpsgenoot Martin Heylen op zoek naar ‘de grootste reiziger’. 'De grootste reiziger' is een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Meetjesland en AVS en kadert binnen het Europese project ‘Collabor8’, waarbij toeristische ondernemers in de streek samenwerken. Met een gloednieuwe kaart boordevol leuke voordelen kan je de komende maanden op ontdekking gaan in ons eigen Meetjesland. Deze actie werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van Augustijn. De ontdekkingskaart 'De grootste reiziger' is hét instrument bij uitstek om er deze zomer in het Meetjesland op uit te trekken. Ze bevat niet alleen een toeristische kaart met bijzondere tips, maar ook heel wat kortingen, voordelen en extra's. De hele zomer lang verwennen de initiatiefnemers je met leuke tips die een uitstap in het Meetjesland extra de moeite maken. Met de stempels die je verzamelt bij de aanbieders van een voordeel, maak je kans op superprijzen. Hoe meer stempels je verzamelt, hoe groter je kans om een prijs te winnen. De hoofdprijs is een superbeleving in het Meetjesland ter waarde van € 1500.  Je slaapt in de meest luxueuze kamer, krijgt een superdiner, vliegt met de luchtballon of een sportvliegtuig over de streek en kan op de meest intensieve wellnessbehandeling rekenen.
Daarnaast zijn er nog negen superprijzen ter waarde van € 600, waarbij je telkens een tof arrangement in het Meetjesland aangeboden krijgt. Daarnaast zijn er nog tal van troostprijzen te winnen. En eigenlijk heb je bij elk bezoekje aan het Meetjesland al een klein beetje prijs, want je ontdekkingskaart is al een voordelenkaart! Alle info vind je op www.degrootstereiziger.be of in het Toeristisch Infokantoor te Boekhoute of in de andere Meetjeslandse toeristische infokantoren.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2009-07-11

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -