2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Verwendag in de bibliotheek

Verwendag in de bibliotheek

Als start van de Vlaamse Bibliotheekweek vindt op zaterdag 10 oktober van 10.00 u. tot 12.00 u. in onze plaatselijke openbare bibliotheek ‘de Verwendag’ plaats. Traditiegetrouw worden trouwe en nieuwe leners tijdens die ‘dag van de klant in de bib’ extra verwend.

 

Verjaardagskalender

Per gezin ontvang je een mooie verjaardagskalender. De kinderen krijgen, zolang de voorraad strekt, een kennismakingsboekje met de bibliotheek.

 

Actie boeken top 3

Breng je favoriete boeken top 3 mee en noteer hem in de bib op speciaal daartoe ontworpen bladwijzers. Deze bladwijzers worden in de bib opgehangen ter inspiratie voor andere leners. Tijdens de wintermaanden maken we er ‘blind date’ boeken van. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hun top 3 bekendmaken.

 

Amnestiedag

Wie die dag zijn laattijdige boeken binnenbrengt, betaalt eenmalig en uitzonderlijk geen boete!

 

Oude boekenverkoop

In de hoofdbibliotheek te Assenede is er die dag van 9.30 u. tot 13.00 u. een oude boekenverkoop. De rest van de boeken wordt daar in de week van 12 oktober tijdens de openingsuren ook nog verkocht.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2009-10-06

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -