2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Stefan De Decker zoekt dringend hulp.

Stefan De Decker zoekt dringend hulp.

Brouwer Stefan De Decker van huisbrouwerij Den Tseut in Oosteeklo-Dorp heeft een boerenjaar achter de rug. Door het onverwachte succes van zijn vijf verschillende bieren die hij al op de markt bracht, is hij genoodzaakt om zijn brouwerij uit te breiden.

  Foto: Kurt Sesselle

Democratisch gemaakt bier.

Stefan krijgt er maar niet genoeg van. Hij vatte het plan op om op de kermis in augustus 2010 een nieuw bier op de markt te brengen. Stefan vraagt hierover echter de medewerking van alle bierminnende dorpsgenoten.

De komende maanden beslissen jullie mee over kleur, percentage alcohol, naam en etiket van het nieuwe bier. Als slot van het hele project mogen de beste bierkenners van Oosteeklo ook een hele dag meehelpen bij het brouwen van het nieuwe bier.

Aan de slag.

Deze maand wil Stefan weten welke kleur het bier moet krijgen.

wit, blond, amber of donker.

Deponeer een briefje met je keuze en je naam, adres en telefoonnummer in de bus van Stefan De Decker, Oosteeklo-Dorp 40 of stuur het naar dentseut@skynet.be.

Volgende maand maken we resultaat van deze eerste enquête bekend. Santé.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2009-10-06

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -