2710 inwoners
2 bezoekers online
   
 
november 2018


12

Oosteeklo Vandaag: Rebecca (w)eet het

Hij komt, hij komt.... maar ook de winter

Hij komt, hij komt.... maar ook de winter

Voor vele mensen breekt een slechte tijd aan, althans in gedachten! Donker, nat en koud is voor niemand een pretje maar dat hoeft niet zo te zijn. Denk eens aan de plezierige dingen in dit seizoen... het knetterende haardvuur, warme chocolademelk, lekker opgekruld liggen in de warme zetel terwijl het buiten hard aan het regenen is terwijl een romantische film speelt op televisie. Kan toch ook aangenaam zijn, of niet?

Een hartige kippensoep is een ideaal brouwsel voor tijdens de soms ijskoude wintertijd. De ontstekingremmende eigenschappen verminderen slijmproductie en houden de luchtwegen open. Net zoals andere hete vloeistoffen lost het ook verstopping op, zodat je lichaam sneller het virus of de bacterie die je lastigvalt, afvoert.
Dus, allen aan de kookpot en smullen maar! Een lekkere, hete kom soep kan sowieso wonderen doen... Geniet van de komende wintermaanden en vergeet nooit... na regen komt zonneschijn, dus altijd iets om naar uit te kijken!

Rebecca

 

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2009-12-03

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -