2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Het wordt een blondje van 7,5%.

Het wordt een blondje van 7,5%.

Brouwer Stefan De Decker van huisbrouwerij Den Tseut in Oosteeklo-Dorp is van plan op om op de kermis in augustus 2010 een nieuw bier op de markt te brengen. Ondertussen breidde hij zijn brouwerij uit om de vraag naar zijn bieren te kunnen blijven volgen.

Blond bier.

Stefan vroeg vorige maand al de medewerking van alle bierminnende dorpsgenoten.

In de tweede oproep vroeg hij hoe straf het bier moet worden. Er kwamen acht antwoorden binnen. De meerderheid koos voor 7,5%.

Wie ontwerpt het etiket?

Voor de volgende maand vraagt hij om een schets te maken van wat op het etiket moet komen. Het moet te maken hebben met de kermis en Den Tseut. Deponeer een briefje met je ontwerp, je naam, adres en telefoonnummer in de bus van Stefan De Decker, Oosteeklo-Dorp 40 of stuur het naar den.tseut@skynet.be. Volgende maand maken we het resultaat opnieuw bekend. Santé.

Volgende maand beslissen jullie ook nog mee over de naam van het nieuwe bier. Als slot van het hele project mogen de beste bierkenners van Oosteeklo ook een hele dag meehelpen bij het brouwen van het nieuwe bier.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2009-12-03

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -