2741 inwoners
2 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

En nu nog de naam.

En nu nog de naam.

Brouwer Stefan De Decker van huisbrouwerij Den Tseut in Oosteeklo-Dorp is van plan op om tijdens de kermis in augustus 2010 een nieuw bier op de markt te brengen. Hij vroeg vorige maand om een etiket te ontwerpen voor het nieuwe blonde bier van 7,5%.

Hij ontving maar liefst twintig inzendingen. Het wordt dus een heuse opdracht voor de jury om de beste tekening te kiezen.

Stefan wil nu nog van jullie weten welke naam het bier moet krijgen. De naam moet te maken hebben met Oosteeklo, het varken, kermis... Laat jullie inspiratie de komende maanden maar de vrije loop en deponeer vóór 25 januari een briefje met je voorstel, je naam, adres en telefoonnummer in de bus van Stefan De Decker, Oosteeklo-Dorp 40 of stuur het naar den.tseut@skynet.be.

Volgende maand krijgen jullie een nieuwe opdracht. Santé.

Als slot van het hele project mogen de beste bierkenners van Oosteeklo ook een hele dag meehelpen bij het brouwen van het nieuwe bier.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2010-01-03

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -