2710 inwoners
3 bezoekers online
   
 
november 2018


12

Oosteeklo Vandaag: Rebecca (w)eet het

Beste Oosteeklonaren,

Beste Oosteeklonaren,

Met Nieuwjaar wordt er meermaals naar je wensen gevraagd. Het allerbelangrijkste is volgens mij toch wel het meest voor de hand liggende en dat lees je op veel kaartjes: 'Een gelukkig en gezond Nieuwjaar'. Meer hoeft dat niet te zijn. Wanneer je gelukkig en gezond van lichaam en geest bent, kan je heel wat verwezenlijken. Het advies voor jong en oud luidt dan ook: 'meer bewegen'. Tal van klachten zoals hoge bloeddruk, cholesterol, suiker, hartproblemen... kunnen hierdoor verholpen worden. Misschien een doel voor het nieuwe jaar?
Wanneer je denkt aan bewegen, hoeft dit niet meteen een zware sport te zijn, een half uurtje wandelen, fietsen of zwemmen... per dag is genoeg. Ga te voet of neem de fiets om boodschappen te doen in plaats van meteen de auto te nemen. Het zit in kleine dingen en het is een kwestie van gewoonte. Met een vriend(in) of in groep bewegen maakt het nog allemaal veel plezanter. Of ga sporten in gezinsverband, want de jeugd heeft er ook nood aan. Denk aan de toekomst en begin er nu aan!

Een gezond 2010 gewenst, Rebecca

 

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2010-01-03

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -