2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Jeugd Rode Kruis gaat opnieuw op kamp.

Jeugd Rode Kruis gaat opnieuw op kamp.

Van zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 juli trekt het Jeugd Rode Kruis van Oosteeklo op kamp naar het Vlaams-Brabantse Gooik, midden in het mooie Pajottenland. In een modern uitgerust kamphuis met een sportterrein en een speelbos krijgt de Oosteeklose jeugd na één jaar onderbreking opnieuw de kans om zich een week lang te amuseren onder de deskundige leiding van een enthousiaste leidersploeg.

 
© Rode Kruis Vlaanderen

"We hebben bewust voor een kleinere kampplaats gekozen zodat we met onze ploeg medewerkers een verbeterde kwaliteit kunnen garanderen. Om dit te kunnen realiseren, kunnen maximum vijfenveertig kinderen tussen 8 en 13 jaar, einde 3de leerjaar tot en met einde 1ste middelbaar, mee. De vaste krachten uit de leiding van de voorbije jaren zijn er bijna allemaal opnieuw bij en we hebben ook een aantal nieuwe gemotiveerde begeleiders.

Zij zorgen er zoals steeds voor dat de kinderen een onvergetelijk kamp meemaken, met heel veel ontspannende activiteiten in een aangename sfeer, met oog voor de gezondheid, orde en netheid. Het Rode Kruis wordt 'de rode draad' van het kamp. Patricia Bauwens, Elien Claeys en Joke Van den Bossche zorgen elke dag voor lekkere en gezonde maaltijden", verduidelijkt Bart Mestdagh.

Snel inschrijven.

Zaterdag 13 februari om 10.00 uur stipt starten de inschrijvingen. Vanaf dan kan je het inschrijvingsformulier (één formulier per kind, dat je vindt op http://oosteeklo.rodekruis.be) afgeven bij Bart Mestdagh en Patricia Bauwens in de Ledestraat 17. Telefonische inschrijvingen worden niet aanvaard. De deelnameprijs, alles inbegrepen, bedraagt 190,00 euro per kind. De inschrijving is pas geldig als het voorschot van 100,00 euro per kind tussen 20 en 28 februari betaald is. Je bent pas definitief ingeschreven als het overige bedrag vóór 16 mei betaald is.

Vier kippen gezocht.

Op donderdag 27 mei vindt er een infovergadering plaats. Dan krijg je alle praktische informatie, je maakt kennis met de kampplaats en de vernieuwde ploeg. Wie bereid is om een of meerdere van zijn kippen een week lang mee te laten gaan op kamp, kan dat daar ook bekend maken.

"Door vier kippen mee te nemen doen we een inspanning om de afvalberg te verkleinen en dragen we zo bij tot een beter milieu", besluit Patricia.

Info: Bart Mestdagh en Patricia Bauwens, Ledestraat 17, 9968 Oosteeklo tel. 09 373 45 45, e-mail: jeugd@oosteeklo.rodekruis.be; web: http://oosteeklo.rodekruis.be.

 

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2010-02-03

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -