2741 inwoners
5 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Nieuws uit het Bewonersplatform.

Nieuws uit het Bewonersplatform.

Trage Wegen.

Het Bewonersplatform was de voorbije maanden een van de drijvende kracht achter het pilootproject Trage Wegen van Regionaal Landschap Meetjesland. In een volgende fase moet het gemeentebestuur advies geven over de concrete acties voor het trage wegennetwerk in en om Oosteeklo verder uit te bouwen. De prioriteit van het Bewonersplatform ligt bij het opnieuw toegankelijk maken van Tereeckensche voetpad, de landweg tussen de Vlasgaardstraat en Tereeken.

Zwerfvuilopruimactie.

Op zondag 7 maart van 13.30 u. tot 17.00 u. vindt in Oosteeklo opnieuw een grootschalige zwerfvuilopruimactie plaats. We roepen iedereen op om met veel helpende handen het zwerfvuil op te ruimen in alle straten van ons dorp. Geef vooraf een seintje aan Etienne van der Veeken tel. 09 373 57 53; e-mail: bewonersplatform@oosteeklo.be. Elke deelnemer krijgt een fluohesje en veiligheidshandschoenen.

Kleef en win.


Foto: Maarten Lippens

Mark Dierick uit de Oosthoek mag volgende maand gratis deelnemen aan een zondagse uitstap met Félicienne en gids Godfried Stockman. Wie ook een sticker wenst, kan die ophalen bij Etienne van der Veeken, Luc De Witte en Sonja Heyndrickx of Maarten Lippens.

 

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2010-02-03

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -