2741 inwoners
2 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

14-daagse van het Rode Kruis.

14-daagse van het Rode Kruis.

Receptie

Op zondag 25 april organiseert Rode Kruis Oosteeklo een receptie voor de bloedgevers van ons dorp. Bloedgevers die geen uitnodiging ontvingen, nemen vóór 16 april contact op met Ann Matthys (09 373 58 02) of met Kathleen Lippens (09 373 77 89).

Stickerverkoop

Op donderdag 29 april om 15.00 u. wordt officieel het startschot gegeven van de 14‑daagse van het Rode Kruis. Elk jaar zamelen duizenden vrijwilligers van het Rode Kruis in de laatste week van april en de eerste week van mei geld in door zelfklevers te verkopen. De opbrengst gaat zoals steeds naar de plaatselijke afdelingen waardoor ze materiaal kunnen aankopen, opleidingen kunnen organiseren, enz.

Ook voor Rode Kruis‑Oosteeklo staat de 14‑daagse jaarlijks op de agenda.

Alle vrijwilligers van onze plaatselijke afdeling slaan de handen in elkaar en gaan de straat op om zelfklevers te verkopen. Op donderdagmiddag 29 april, vrijdag 30 april en zaterdag 1 mei zie je hen weer in het straatbeeld verschijnen. Je herkent hen aan de fluorescerende kledij.

Je vindt hen op de vertrouwde plaatsen: het kruispunt in Oosteeklo-Dorp, in de Ledestraat en ter hoogte van de Stroomstraat (Oosteeklo-Bassevelde); de Vaartstraat (Kaprijke-Lembeke), de Vierweegse (baan naar Sleidinge) en in de Eeklostraat (bakker Lonneville).

De zelfklevers kosten opnieuw 5 euro. Door een klever te kopen steun je niet alleen de plaatselijke werking. Je kunt er zelf ook voordeel uit halen, want er zijn met het unieke geluksnummer op de achterzijde van de zelfklever ook dit jaar mooie prijzen te winnen.

Twee dorpsgenoten wonnen trouwens vorig jaar een prijs.

Zij hopen om ook dit jaar opnieuw massaal gesteund te worden en ze dromen ervan hun record van 1000 klevers te breken. De Rode Kruisafdeling rekent op jullie!

Wie wil meehelpen om stickers te verkopen neemt contact op met Koen Hesta,

tel. 09 344 92 97; gsm. 0478 492 162;

e-mail: voorzitter@oosteeklo.rodekruis.be; http://oosteeklo.rodekruis.be.

Op kamp

Van 3 tot 10 juli trekt het Jeugd Rode Kruis van Oosteeklo opnieuw op kamp. Kinderen tussen 8 en 13 jaar kunnen nog inschrijven voor een tof kamp met een gemotiveerd team van animatoren en leiding die voor een vlotte organisatie en lekkere, gezonde maaltijden zorgt. Snel inschrijven is de boodschap, want er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Je bezorgt de inschrijvingsformulieren die je vindt op http://oosteeklo.rodekruis.be zo snel mogelijk aan Bart Mestdagh, Ledestraat 17 en je betaalt een  voorschot van 100,00 euro.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2010-04-01

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -