2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Nieuws uit het Bewonersplatform

Nieuws uit het Bewonersplatform

Trage wegen

Het project Trage Wegen in Oosteeklo zit in een eindfase. Er werden rustplaatsen ingericht onder andere ter hoogte van het geboortebos in de Antwerpse Heirweg en het Singelse pad. De wegels worden gemaaid, er worden naambordjes geplaatst waar nodig en. Dit project is een realisatie van het Regionaal Landschap Meetjesland, het gemeentebestuur, de provincie Oost-Vlaanderen en heel veel voorbereidend werk van de medewerkers van het Bewonersplatform die de inventarisatie van alle trage wegen in Oosteeklo deden.

De apotheose wordt de opening van een grensoverschrijdende wegel tussen Oosteeklo en Ertvelde. Later meer hierover.

Kleef en win


Foto: Maarten Lippens

Stijn Van de Veire (Westakkerstraat) wint een nieuwe fietsband.

Ideeën

Wie vragen, suggesties of ideeën heeft over de leefbaarheid in ons dorp kan die steeds doorspelen aan Etienne van der Veeken, Ertveldesteenweg 37 of via bewonersplatform@oosteeklo.be.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2010-06-06

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -