2741 inwoners
5 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Fiets- en wandelzoektocht.

Fiets- en wandelzoektocht.

Dit jaar organiseren we met de ploeg van Oosteeklo Vandaag geen fotozoektocht, want na Boekhoute vorig jaar, vindt de zomerzoektocht van de gemeentelijke toeristische dienst nu in Oosteeklo plaats.

Iedereen die dat wil, kan zich van 5 juli tot 30 september laten onderdompelen in het heden of verleden van onze varkensgemeente. Geen plekje wordt ongemoeid gelaten. Heemkundige Jackie Claeys zorgde voor de interessante weetjes, fotograaf Kurt Sesselle voor de fotovraag. Ook bijenkwekerij Marion Dhondt en huisbrouwerij 'Den Tseut' deden hun spreekwoordelijke duit in het zakje. De formulieren zijn vanaf 5 juli te verkrijgen bij de Dienst Toerisme van de gemeente Assenede of in de talrijke Oosteeklose winkels en horecazaken. Het antwoordformulier stop je in de brievenbus van de wereldwinkel op het dorpsplein van Oosteeklo. Er zijn drie winnaars voor de wandelzoektocht en drie winnaars voor de fietszoektocht; die worden getrokken uit alle juiste antwoordformulieren. De winnaars worden eind oktober verwittigd.

Info: Dienst Toerisme, tel. 09 218 78 96, toerisme@assenede.be

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2010-07-01

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -