2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Verwendag in de bibliotheken

Verwendag in de bibliotheken

Op zaterdag 16 oktober is het Verwendag van de Vlaamse bibliotheken. Het bibpersoneel doet een speciale oproep naar gezinnen met jonge kinderen die nog geen kennis maakten met de bib. Ze kunnen die dag vrijblijvend een kijkje komen nemen en ze krijgen uitleg over de bib en haar uitgebreide collectie. Kinderen zoeken enthousiast in dit grote aanbod en het staat vast dat boeken lezen of inkijken bijzonder stimulerend is voor de taalontwikkeling en de fantasie. De bib heeft ook een uitgebreide collectie dvd's voor kinderen en volwassenen. Bovendien is lid worden voor iedereen helemaal gratis.

Extra's

Alle trouwe en nieuwe leden krijgen per gezin een prachtig tasje. De bekende en bekroonde Gentse boekenillustrator Carll Cneut heeft speciaal voor de Meetjeslandse bibliotheken een tekening ontworpen voor dit collectorsitem. Dank aan de provincie Oost-Vlaanderen voor de financiële steun. Er worden ook leuke 'bladoren' uitgedeeld. Volwassenen en jongeren tussen 12 en 18 jaar kunnen zich laten verrassen door een ingepakt 'Blind date boek'.

De verwendag in de bibliotheek van Oosteeklo vindt plaats op zaterdag 16 oktober van 10.00 u. tot 12.00 u. In de bib van Assenede is er die dag tussen 9.30 u. en 13.00 u. ook oude boekenverkoop. Info: bibliotheek Assenede, tel. 09 344 80 44, e-mail: bibliotheek@assenede.be.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2010-10-10

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -