2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Wie is kandidaat?

Wie is kandidaat?

Net zoals de voorbije jaren geven wij als team van Oosteeklo Vandaag iedereen de kans om een dorpsgenoot te nomineren voor de verkiezing van 'Oosteeklonaar van het jaar'. Welke jongere, vrouw, man of groep heeft zich het afgelopen jaar verdienstelijk gemaakt voor ons dorp? Wie heeft ons dorp dit jaar extra op de kaart gezet? Wie heeft er dit jaar een uitzonderlijke prestatie geleverd?

Deponeer onderstaande strook vóór 23 november in de bus van drukkerij Stoop, Koning Albertstraat 13 of stuur een e-mail naar redactie@oosteeklo.be. Het is belangrijk om ook je eigen naam en contactgegevens te vermelden en een goede beschrijving te geven waarom die persoon of groep kans moet maken op de titel van Oosteeklonaar 2010.

In het decembernummer van deze dorpskrant publiceren we de namen van alle kandidaten en kom je alles te weten over hoe, waar en wanneer de verkiezing zal plaatsvinden.

Alle genomineerden worden gehuldigd en de laureaat wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 8 januari 2011 in de parochiezaal.

Oosteeklo toon jullie hart en geef een dorpsgenoot een welverdiende pluim voor zijn inzet of prestatie in 2010.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2010-11-09

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -