2741 inwoners
2 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Vanaf 1 juli algemeen rookverbod op café

Vanaf 1 juli algemeen rookverbod op café

Vanaf 1 juli geldt er een algemeen rookverbod in de HoReCa. Een paar jaar geleden werd al een rookverbod op restaurant van kracht. De een vindt het een goede zaak, de ander vindt dat minder leuk. Wij vroegen de voorbije weken de mening van de plaatselijke horecazakenuitbaters en van de cafébezoekers.

De cafébazen kijken deze maatregelen met een bang hart tegemoet, want ze vrezen dat er gasten zullen wegblijven of dat ze wegens rookpauzes buiten, minder zullen consumeren. De meeste uitbaters doen geen speciale ingrepen.

Bij de stamgasten horen we verschillende meningen. De verstokte rokers denken dat ze minder zullen roken tijdens hun cafébezoek of regelmatig naar buiten zullen gaan om een sigaret te roken. Niet-rokende stamgasten denken dat er minder zal gerookt worden en sommigen vrezen dat er sommige rokers zullen wegblijven. Uitkijken wat het wordt ... als de rook om je hoofd is verdwenen.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2011-06-05

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -