2710 inwoners
5 bezoekers online
   
 
november 2018


12

Oosteeklo Vandaag: Rebecca (w)eet het

batterijen opladen

batterijen opladen

De examens zijn voorbij, het schooljaar is ten einde! Hopelijk zijn er blije gezichten bij de studenten en de ouders.

De vakantie is begonnen, zon, zee, strand, bergen... wat je maar wil.
Heel wat mensen zijn echter heel veel bezig met werk of andere bezigheden en hebben het te druk om tijd te maken voor wat echt belangrijk is.
Het is nodig om geld in het laatje te leggen en ervoor te zorgen dat er brood op tafel komt maar vergeet niet... je bent niet alleen een echtgenoot of echtgenote, een moeder of vader, een dochter of zoon... je bent een individu.
Zolang je niet eerst aan jezelf denkt en aan je eigen gezondheid, kan je onmogelijk voor je gezin zorgen.
Hard werken is goed maar het maakt niet altijd even gelukkig.
Af en toe een uitstap met het gezin en even ontspannen kan wonderen doen. Daarna kan je er terug dubbel tegenaan met meer energie en een glimlach op het gezicht.
Het hoeft niet altijd tijdens de zomer twee weken vakantie te zijn, midden in het jaar een weekendje weg wanneer je een stressvol beroep hebt, is een echte aanrader.
Je voelt je herboren, je bent er even tussenuit en eens je thuis bent kan je alles veel beter aan. Niet piekeren, gewoon doen...

Prettige zomer, Rebecca

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2011-07-01

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -