2706 inwoners
3 bezoekers online
   
 
december 2018


14

Oosteeklo Vandaag: Kunst & Cultuur

Toneel KAV 2005

Toneel KAV 2005

" We hebben er lang moeten op wachten ... maar eindelijk is het zover ... het is weer toneel!

Toneelgroep KAV – KWB speelt ‘Huize Adelaïde’ een stuk van Lutgarde Van De Velde, Greta Lacaeyse en Tony De Boos, geregiseerd door Géry De Munter. In deze nieuwste productie krijgen we het resultaat te zien van opnieuw heel sterk regisseurswerk. Dergelijk stuk is nooit eerder vertoond in ons dorp. We mogen ons verwachten aan een aantal technische hoogstandjes en het gebruik van moderne multimedia.


Foto: Bert Wauters

In ‘Huize Adelaïde’ leven de bewoners onder het strenge regime van zuster Beata.

Zuster Clara - medezuster van het eerste uur - aanvaardt lijdzaam het gezag van haar overste. De bewoners en medewerkers vormen een kleurrijk gezelschap: de altijd enthousiaste bejaardenhelpster, de zorgzame kinesiste, de nauwgezette sociaal-assistent, koster Yvo die af en toe op bezoek komt. En ‘madame’ met haar rijk en dramatisch verleden die alles elke dag als nieuw blijft ervaren. Of ‘monsieur’, filosofisch en kunstzinnig ingesteld, die een bondgenoot in de muzikale Firmin vindt. Deze bon-vivant wordt met zijn boezemvriend Willy in het rusthuis ontvangen door Noëlla, conciërge en weetal.

Brengt dit duo in het rustige, maar saaie bestaan van Simonneke , Hélèneke of Roberken wat vreugde en afwisseling?

Voorstellingen op: vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november, vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 december in de parochiezaal Koning Albertstraat, Oosteeklo, telkens om 20.00 uur. Ddeuren open om 19.00 uur. Ongenummerde kaarten zijn vanaf nu te koop aan 7,00 euro bij AXA, Dexia en KBC in Oosteeklo. In de prijs is een drankje en een versnapering na de opvoering inbegrepen! "

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2005-11-25

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -