2741 inwoners
2 bezoekers online
   
 
oktober 2018


13

Oosteeklo Vandaag: humor

oktober 2011

oktober 2011

Verklarend woordenboek:

vagebond: vereniging met onduidelijk doel.

vedette: persoon die zijn hele leven hard gewerkt heeft om bekend te zijn en daarna een donkere bril opzet om niet herkend te worden.

verzuipen: drinken in het buitenland.

 

Wetenschappers hebben ontdekt dat het triestigste dier op de wereld de man is... Want hij heeft borsten zonder melk, een vogel zonder vleugels, eieren zonder schaal en een zak zonder geld!!! Het schijnt dat circa 80% van de vrouwen niet trouwen, omdat het voor 70 g vlees niet loont om een heel varken te houden.

 

Een oudere dame stond aan de reling van een cruiseschip met beide handen haar hoed vasthoudend zodat hij niet kon wegwaaien. Een heer naderde haar en zei:"Excuseer me, mevrouw. Ik wil niet vrijpostig zijn maar is het u niet opgevallen dat uw kleed opwaait door de wind?" 

"Ja, dat weet ik", zei de dame, "maar ik heb beide handen nodig om mijn hoed op zijn plaats te houden."

"Maar mevrouw, u moet weten dat u geen onderbroek draagt en dat uw onderlichaam is blootgesteld aan onbescheiden blikken", antwoordde de heer in alle ernst.
De mevrouw keek eens naar onder, dan naar de heer en repliceerde: "Mijnheer, alles wat u daaronder ziet is 85 jaar oud en mijn hoed is nieuw!"

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2011-10-04

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -