2741 inwoners
2 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Zwerfvuilactie

Zwerfvuilactie

In het eerste weekend van maart vindt in onze gemeente een grootschalige zwerfvuilopruimactie plaats.

Op vrijdag 2 maart pakken de leerlingen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar van Vrije Basisschool De Kameleon met hun leerkrachten en een aantal begeleiders al een groot deel van ons dorp aan.

Op zaterdag 3 maart vanaf 9.00 uur is iedereen verwacht op het dorpsplein om de rest van ons dorp aan te pakken. De gemeentelijke milieudienst zorgt voor handschoenen en veiligheidshesjes. Tijdens de middagpauze kan iedere medewerker zich in de De Aster opwarmen aan een kom soep met brood. Wil jij met je gezin of vereniging ook deelnemen?

Neem dan snel contact op met Etienne Van der Veeken tel.0476 55 18 88 of stuur een e-mail naar bewonersplatform@oosteeklo.be.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2012-02-01

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -