2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Jeugd- en sportcomplex bijna klaar

Jeugd- en sportcomplex bijna klaar

De werken in en rond het jeugd- en sportcomplex in de Koning Albertstraat zitten volledig op schema. In de polyvalente ruimte worden momenteel de laatste werken uitgevoerd. De Rode Kruismedewerkers benutten hun beschikbare tijd om in de komende maanden hun lokaal gebruiksklaar te maken. De bloedafnames blijven plaatsvinden in Vrije Basisschool De Kameleon. De KLJ werkt met man en macht om hun lokaal ook klaar te hebben, nu het voormalige jeugdheem definitief is verdwenen. De leiding van Scoutsgroep Houtekiet is volop bezig met het inrichten van hun lokaal, nu de werken aan elektriciteit, sanitair en verwarming eindelijk klaar zijn.

De aannemer is volop bezig met de aanleg van het voetbalterrein, zodat dit binnenkort kan ingezaaid worden. Voetbalclub VK Matroosje, dat nu zijn wedstrijden speelt op het terrein van FC De Kilo in Assenede, hoopt in Oosteeklo te kunnen voetballen, zodat er een nieuwe swung in de club kan komen. Het natuurlijk speelterrein tussen het gebouw en de parking wordt aangelegd en de beplanting rondom het terrein gebeurt binnenkort. De paden rond het gebouw en de parking voor dertig auto's zijn aangelegd en tot slot wordt de toegangsweg vanuit de Stroomstraat aangelegd.

Ons dorp beschikt binnenkort dus over een splinternieuw functioneel gebouw, een voetbalveld, een speelterrein en een parking. Wanneer de verenigingen de polyvalente ruimte kunnen gebruiken en wanneer de officiële opening plaats heeft, is nog niet bekend.

 

 

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2012-04-06

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -