2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Julie behaalt zilver op WK acrogym

Julie behaalt zilver op WK acrogym

Julie De Brauwer (links) uit de Abdijstraat is, samen met Axelle De Waele en Liset Lorré, tweede geworden op het wereldkampioenschap acrogym in Orlando voor meisjes tussen 11 en 16 jaar. Proficiat aan Julie en het hele team van Gymclub Altis Eeklo!

Dit is het resultaat van hard werken de voorbije jaren. Op 1 mei 2011 werd het trio vierde op het BK. Eind januari 2012 wonnen ze de trials in De Panne. In februari werden ze tweede in een andere wedstrijd in De Panne. Eind februari werden ze Oost-Vlaams kampioen. Op 18 maart won het trio de wedstrijd in Niel. Op 31 maart 2012 werd Julie samen met Axelle en Liset al Vlaams kampioen in de Acro Gym.

Julie is de dochter van Danny De Brauwer en An Van Geyt. Ze begon met turnen op 7-jarige leeftijd, onder impuls van Laura en Melia Bral, de dochters van Ann Lybaert (juf 6de lj.) bij Gymclub Altis uit Eeklo.

In maart 2008 werd ze al Vlaams kampioen in het acrobatisch turnen met haar onderpartner Natassia Van Kerkvoorde. Een maand later, op 20 april 2008 behaalde ze zilver op het Belgisch kampioenschap.

 

 

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2012-05-06

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -