2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Laurens beste jongleerder

Laurens beste jongleerder

Foto: House of Talents

Laurens De Guchtenaere (18), zoon van Gino en Greta Franki, uit de Ledestraat won op 13 mei de jongleerwedstrijd georganiseerd door 'House of Talents'. Hij won de preselectie met meer dan duizend baltoetsen. Ook tijdens de finale met drie, op zondag 13 mei op de middenstip van het Jan Breydelstadion haalde hij het ondanks de zenuwen met ruime voorsprong. Hij won een gratis jaarpas bij Club-Brugge en mag met de spelers van Club Brugge mee op hotel tijdens een Europese uitwedstrijd. Dit is voor Laurens een droomprijs om met zijn idolen in hetzelfde vliegtuig te reizen en in het zelfde hotel te verblijven.

Laurens voetbalde het voorbije seizoen bij Kaprijke-Bentille en volgend seizoen speelt hij bij Eeklo. Proficiat Laurens!

 

 

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2012-06-07

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -