2741 inwoners
3 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Kermis met voor elk wat wils

Kermis met voor elk wat wils

Van vrijdag 17 tot en met donderdag 23 augustus is het opnieuw kermis in Oosteeklo. We brengen een overzicht van de ganse kermisweek. Alle verdere info vind je op het programmablaadje dat de feestcommissie verspreidde.

Vrijdag 17 augustus kan je de kermis sportief starten met de biljartprijskamp in Café De Pluim of kallestekken op de parking van Taverne Den Eikel. Je kan ook kiezen voor gratis muziek en show met de grote travestieshow van Yorka in Café De Braeme of een optreden van de Franse Rockabilly band in Café 't Evenwicht.

Zaterdag 18 augustus is het in de namiddag uitkijken naar de eerste voetbalwedstrijd op het nieuwe voetbalterrein of ravotten op het speelterrein. Vanaf 15.00 u. zet Huisbrouwerij Den Tseut haar deuren open. 's Avonds kan je genieten van muziek: Bandit, Anja Yelles en Three Jules in het jeugd- en sportdomein, muziek uit de jaren '60, '70 en '80 door Willy's Orkest in Café De Braeme of partymuziek in zowel 't Evenwicht als Taverne Joie de vivre.

Zondag 19 augustus kan je na de volksreceptie met muziek door accordeonist Willy De Muynck ravotten op het nieuwe speelterrein om nadien naar de bloemen- en oogsttoet te kijken. Na de stoet kan je vanaf 17.00 u. in de parochiezaal naar het kermisbal van Carnavalsvereniging De Zwevende Zeugen met Vlaamse schlagers en een optreden of naar een fuif in Café 't Evenwicht of Taverne Joie de vivre.

Maandag 20 augustus kan je, na de gebedsdienst voor de overleden parochianen, kaarten, bollen, teerlingen en biljarten voor vlees en hanenbillen in Café De Pluim. Vanaf 19.00 u. is er biljartwedstrijd in Café 't Evenwicht en vanaf 20.00 u. is er leute met Vlaamse schlagers in Taverne Joie de Vivre.

Dinsdag 21 augustus kunnen alle Oosteeklose senioren, na de koffietafel met bingo, afzakken naar Oosteeklo-Dorp want daar is er vanaf 17.00 u. avondmarkt, kinderjaarmarkt en rommelmarkt. Kinderen die willen meedoen, nemen vooraf contact op met Roger Dessein, Stroomstraat 29, tel. 09 373 87 26

De Orde van de Smoutpot bakt pannenkoeken op grootvaders wijze op de Leuvense stoof.

Om 21.30 u. zorgt de feestcommissie voor spectaculair vuurwerk op het jeugd- en sportdomein Ter Walle. Nadien kan je in Taverne Joie de Vivre nog naar de party met DJ Music Master.

Woensdag 22 augustus kunnen de kinderen zich vanaf 13.00 u. inschrijven (€2,50) voor een namiddag lang spelplezier op het jeugd- en sportdomein. De namiddag, georganiseerd door de Landelijke Gilde, start om 14.00 u. Je kan ook gratis pony rijden. KVLV bakt ondertussen lekkere pannenkoeken en serveert koffie en frisse dranken in de parochiezaal.

Donderdag 23 augustus vanaf 20.00 u. kan je de kermis afsluiten met een gaaibolling voor naturaprijzen in Café De Pluim.

De foorkramen zijn open op zaterdag (16.30 u.), zondag (15.00 u.), maandag (17.00 u.), dinsdag (17.00 u.) en woensdag (16.00 u.).

 

 

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2012-08-15

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -