2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Debat Oosteeklo na 14.10

Debat Oosteeklo na 14.10

Op zondag 14 oktober moeten alle stemgerechtigden de vertegenwoordigers kiezen voor de gemeente- en provincieraad. In onze gemeente stellen er zich in totaal zeven partijen voor: CD&V, LeF (Links en Fier), N-VA, P.A.K., SA (Sterk Assenede), Samen Plus en Vlaams Belang.

Het Bewonersplatform is reeds vijf jaar de link tussen bewoners en beleid.

Ze hebben de afgelopen jaren verschillende dossiers aangekaart bij het beleid met slechts één doel: de leefbaarheid van Oosteeklo behouden of nog verbeteren.

Eind december 2011 bezorgden ze aan alle partijen 'de wensen van de Oosteeklose mensen', een bundel met voorstellen die de kandidaten kunnen opnemen in hun programma voor de komende jaren.

Ze nodigden alle partijen of kartelgroepen uit naar het debat 'Oosteeklo na 14.10'.

Zondag 30 september vanaf 9.30 u. is iedereen welkom in de cafetaria van het nieuwe Jeugd- en sportdomein Ter Walle. Om 10.00 u. gaan de woordvoerders van de deelnemende partijen of kartels in debat over de thema's duurzaamheid, mobiliteit, sociaal leven en wonen.

De vragen van de bevolking worden getoetst aan het verkiezingsprogramma van de verschillende partijen en kartellijsten. Het wordt alvast een boeiende voormiddag, waarbij de deelnemers, onder de deskundige leiding van een moderator, hun beleidsplannen uit de doeken kunnen doen en hun visie duidelijk maken aan het grote publiek. Iedereen is welkom en krijgt een drankje en een hapje. De voormiddag eindigt om 12.30 u.

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2012-09-06

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -