2741 inwoners
4 bezoekers online
   
 
oktober 2018


6

Oosteeklo Vandaag: hoofdartikel

Derde wafelbak groot succes!

Derde wafelbak groot succes!

Op 16 september openden de huis- en rusthuisbezoekers voor de derde maal de deuren van de parochiezaal voor een grote wafelbak. Het werd opnieuw een groot succes. Velen kwamen een wafel eten of afhalen. Op deze manier zij zij in staat hun werking verder zetten. Zo kunnen ze alle 80-plussers van de parochie en mensen van Oosteeklo die in verschillende rusthuizen verblijven met Kerstmis een mooie kerstkaart bezorgen, een kleine attentie geven rond Pasen, met Moederdag of Vaderdag. Tweejaarlijks organiseren ze voor hen een gratis ontmoetingsnamiddag in de parochiezaal.

Foto: Machteld Van Hecken

Langs deze weg willen zij dan ook iedereen danken voor hun steun. Een speciaal woordje van dank aan alle extra helpers, die zich spontaan meldden om alles vlot te laten verlopen. 

 

 

Bron: Oosteeklo Vandaag
Datum: 2012-10-07

Top

Deze website kwam tot stand door de medewerking van: btwebdesign - Drukkerij Stoop - Garage Marc Van de Voorde - H. Wauters-Ingels Bankagent, verzekeringsmakelaar, kredietmakelaar - KBC - MPH computers - Optiek Brigitte Roebben - Record Bank-kantoor Bogaert bvba - Roomijs en diepvriesproducten Jan Bekaert - Sanitair Armin De Craemer - Sanitair Hebbrecht-Laureyns bvba - Sanitairinstallateur De Meester-Vispoel - Tweewielers De Causmaecker - Uitvaartverzorging De Wyn-Funerarium De witte eik - VDsoft BVBA - Walter Van De Velde - Zucara Groep -